Monatsprogramm März 2020 (PDF, 133 KB)
[NO TITLE]

Press

Remember

Welcome to the press site of the Technisches Museum Wien (Vienna Technical Museum)

Here you can find the most important documents (texts and images) on current special exhibitions and events in the museum.

Our press service:

We have set up our own press area for journalists, where text and image material on current special exhibitions can be found.

I am happy to help at any time should you have any questions.

Accreditation for media representatives:

We will be happy to provide you with an admission ticket and press material for reporting on exhibitions, events or activities of the Vienna Museum of Technology. Please register in advance at
barbara.hafok@tmw.at or phone +43 1 899 98-1200.

• Das Museum ist #ClosedButActive
    #ClosedButActive

Fernbeziehung mit dem Technischen Museum

Die österreichischen Bundesmuseen, darunter das Technische Museum Wien mit Österreichischer Mediathek, werden voraussichtlich bis 3. April 2020 für den Publikumsverkehr geschlossen sein. Schließung bedeutet aber nicht Stillstand. Mit einem umfangreichen Online-Angebot trotzt das Museum dem Coronavirus und macht Technik und Naturwissenschaften weiterhin für sein Publikum erlebbar.
  • 19. Februar 2020

Neue Generaldirektion für das Technische Museum Wien

Am 19. Februar 2020 stellt sich der neue Generaldirektor des Technischen Museums Wien im Rahmen einer Pressekonferenz vor.